Ochrana osobných údajov

INFORMÁCIE O SPRACOVANÍ A OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Náš prístup k ochrane Vašich osobných údajov je mimoriadne zodpovedný a kladieme naň veľký dôraz.
Opierame sa o zákon č.18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") a NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).
Pri spracovávaní Vašich osobných údajov dbáme na zásady zákonnosti, obmedzenia účelu osobných údajov, minimalizovanie rozsahu uloženia, správnosti, integrity, dôvernosti a zodpovednosti.

1. Prevádzkovateľ osobných údajov
názov spoločnosti: Mestské kultúrne stredisko
Adresa sídla: Gorkého 1, 066 01 Humenné
IČO: 00351865
DIČ: 2021174012
Štatutárny orgán: Mgr. Marta Helemiková
 

2. Zodpovedná osoba
Vzhľadom na predmet našej činnosti naša spoločnosť nemá povinnosť stanoviť a zverejňovať kontaktné údaje zodpovednej osoby. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom spracovávania Vašich osobných údajov nás môžete kontaktovať na riaditel@mskshe.sk

3. Dôvod spracovania osobných údajov 

Zabezpečenie našich služieb:

Spoločnosť spracúva poskytnuté osobné údaje v rozsahu: fyzické osoby (titul, meno, priezvisko, adresa, e-mailová adresa, telefón, bankové spojenie) právnické osoby (obchodné meno, adresa sídla, IČO, DIČ, IČ DPH, e-mail, telefón, bankové spojenie), zamestnanci právnických osôb (titul, meno, priezvisko, e-mail), za viacerými účelmi: evidencia zmlúv vrátane predzmluvných vzťahov (cenové ponuky), evidencia došlej a odoslanej pošty, spracovanie účtovných dokladov v nadväznosti do účtovníctva pre vedenie kompletnej účtovnej agendy, vystavenie osvedčení, evidencia uchádzačov o zamestnanie.
Spracúvanie Vašich osobných údajov je súčasťou našej činnosti. Bez poskytnutia osobných údajov a bez ich spracúvania by sme zákazníkom a ostatným zainteresovaným osobám nemohli poskytnúť naše služby v požadovanom rozsahu a kvalite.

Návšteva webovej stránky

Keď navštívite naše webové stránky, naše webové servery z bezpečnostných dôvodov vždy uchovajú spojovacie údaje počítača spájajúceho sa s našou stránkou, zoznam webových strán, ktoré navštívite v rámci našej stránky, dátum a trvanie Vašej návštevy, identifikačné údaje používaného typu prehliadača a operačného systému ako aj webovej stránky, cez ktorú sa spájate s našou stránkou. 

Marketingová činnosť

Emailové informácie Vám zasielame len na základe Vášho súhlasu. Váš súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na Odhlásiť sa v každom emaily, ktorý od nás dostanetealebo nás môžete kontaktovať emailom: riaditel@mskshe.sk.

4. Právny základ spracúvania osobných údajov zainteresovaných osôb:
Naša spoločnosť postupuje podľa zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov") a NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 (ďalej len GDPR).
Právnym základom pre spracovanie osobných údajov je:

  • Plnenie zmluvných podmienok:
    • Vaše osobné údaje vo forme meno, priezvisko, telefón, email potrebujeme na vytvorenie a uzatvorenie zmluvy ohľadom služieb, ktoré u nás využívate. Účelom spracovania sú predzmluvné a zmluvné vzťahy. V prípade odmietnutia za vyššie uvedeným účelom, nie je možné zmluvný vzťah uzavrieť.
  • Oprávnený záujem:
    • Spracúvame Vaše osobné údaje, aby sme Vám poskytli relevantný obsah, ktorý je pre Vás zaujímavý. Na tento účel používame cookies. Bližšie informácie o cookies nájdete v bode 6. 
    • Našim zákazníkom odosielame relevantné emaily, ktoré slúžia na získanie nových informácií súvisiacich s nákupom služieb, ktoré ste u nás vykonali. 
    • Spracovanie osobných údajov na základe oprávneného súhlasu (cookies, odosielanie emailov) môžete odvolať pomocou funkcie odhlásiť sa v jednotlivých emailoch alebo emailom: riaditel@mskshe.sk. Spracovanie cookies môžete upraviť priamo vo Vašom prehliadači. 
  • Súhlas so spracovaním osobných údajov:
    • Dotknutá osoba dáva súhlas na spracovanie osobných údajov slobodne, bez nátlaku a vynucovania, ako aj bez podmieňovania hrozbou odmietnutia zmluvného vzťahu, poskytovaných služieb alebo povinností vyplývajúcich pre prevádzkovateľa.
    • Dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek zrušiť elektronicky v jednotlivých emailoch alebo na riaditel@mskshe.sk.
    • Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.
    • Spoločnosť považuje poskytnuté osobné údaje za dôverné a kladie dôraz na rešpektovanie súkromia.
       

5. Príjemcovia
Na poskytovanie niektorých služieb potrebuje spoločnosť poznať niektoré osobné údaje dotknutých osôb a potrebuje ich poskytovať ďalším príjemcom za účelom plnenia si zákonných povinností a poskytovania služieb v najvyššej kvalite.

6. Automatizované individuálne rozhodovania vrátane profilovania
Súbory cookie:
S cieľom zabezpečiť riadne fungovanie tejto webovej lokality ukladáme niekedy na vašom zariadení malé dátové súbory, tzv. cookie.
Väčšina prehliadačov internetu akceptuje cookies, ale návštevníci majú možnosť ich vymazať alebo automaticky odmietnuť. Pretože každý prehliadač je iný, návštevníci si môžu nastaviť svoje preferencie ohľadne cookie individuálne pomocou panela nástrojov prehliadača. Ďalšie informácie o správe súborov cookies môžete nájsť v nápovede prehliadača alebo prostredníctvom webových stránok, ako napríklad www.allaboutcookies.org
Google Analytics: Google Analytics využívame len na anonymizované zisťovanie návštevnosti stránky. Okrem toho cookies používajú aj Facebook a Youtube (propagovanie činností a prehrávanie videí).

7. Podmienky a spôsob spracúvania osobných údajov dotknutých osôb
Spoločnosť spracúvané osobné údaje nezverejňuje. Výnimkou môže byť iba vyžiadanie osobitného právneho predpisu alebo rozhodnutia súdu alebo iného štátneho orgánu.
Spoločnosť nebude spracúvať Vaše osobné údaje bez Vášho súhlasu alebo iného zákonného právneho základu za iným účelom ako je uvedené.

8. Doba uchovávania osobných údajov dotknutých osôb
Je stanovená podľa konkrétneho účelu spracovania osobných údajov a podľa požiadaviek osobitých predpisov.
Konkrétne doby uchovania predpisuje interný predpis Registratúrny plán spoločnosti vypracovaný v zmysle zákona o archívoch a registratúrach.
Spoločnosť bezpečne likviduje všetky osobné údaje, ktorých účel spracúvania a doba uchovania sa skončila. Po skončení vymedzeného účelu je spoločnosť oprávnená spracúvať osobné údaje v nevyhnutnom rozsahu a to na výskum alebo na účely štatistiky v ich anonymizovanej podobe.
Spoločnosť zabezpečuje spracovávanie osobných údajov dotknutých osôb vo forme umožňujúcej identifikáciu jednotlivých dotknutých osôb počas doby nie dlhšej, ako je nevyhnutné na dosiahnutie účelu spracúvania.

V prípade spracovávania osobných údajov, na ktoré bol udelený súhlas so spracovaním osobných údajov, budú Vaše údaje spracované po dobu 10 rokov alebo do odvolania Vášho súhlasu.

9. Prenos osobných údajov do tretích krajín
Prenos osobných údajov v do tretích krajín a medzinárodných inštitúcií spoločnosť nevykonáva.

10. Práva dotknutej osoby spojené so spracúvaním jej osobných údajov

Na základe písomnej žiadosti môže dotknutá osoba uplatniť pri všetkých formách spracúvania osobných údajov nasledovné práva (zákonná povinnosť, súhlas dotknutej osoby, oprávnený záujem, zmluvné vzťahy):
požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom týkajúcich sa dotknutej osoby,

  • na opravu spracúvaných osobných údajov,
  • vymazanie spracúvania osobných údajov (len v prípade, ak ich nemusíme zákonne uchovávať napr. faktúry, daňové doklady a pod.),
  • namietať proti spracúvaniu osobných údajov
  • podať sťažnosť alebo návrh na začatie konania dozornému orgánu
  • prístup k vlastným osobným údajom
  • na zoznam vlastných osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  • likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona
  • zabrániť spracúvaniu jej osobných údajov, o ktorých predpokladá, že sú alebo budú spracúvané na účely marketingu bez jej súhlasu
  • právo podať návrh na začatie konania podľa § 100 v prípade ak dotknutá osoba má podozrenie, že jej osobné údaje sa neoprávnene spracúvajú

Na základe písomnej žiadosti má dotknutá osoba právo (v prípade súhlasu so spracovaním osobných údajov a zmluvných vzťahov):

  • kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov
  • právo na prenosnosť osobných údajov od prevádzkovateľa k inému prevádzkovateľovi pokiaľ je to technicky možné

Na základe písomnej žiadosti má dotknutá osoba právo (v prípade oprávneného záujmu):

  • obmedzenie spracúvania jej osobných údajov – v prípade, ak má dotknutá osoba podozrenie, že spracúvame jej osobné údaje nezákonne môže vzniesť námietku. V prípade vznesenia námietky má dotknutá osoba právo na to, aby sme obmedzili spracovanie jej osobných údajov. 

V prípade ak dotknutá osoba nemá spôsobilosť na výkon právnych úkonov, jej práva môže zastupovať zákonný zástupca. Po úmrtí dotknutej osoby môže jej práva uplatňovať blízka osoba.
Žiadosť dotknutej osoby podľa zákona o ochrane osobných údajov vybaví spoločnosť bezplatne, okrem úhrady vo výške, ktorá nemôže prekročiť výšku účelne vynaložených vecných nákladov spojených so zhotovením kópií, so zadovážením technických nosičov a s odoslaním informácie dotknutej osobe, ak osobitný zákon neustanovuje inak.
Spoločnosť je povinná písomne vybaviť žiadosť dotknutej osoby najneskôr do 30 dní odo dňa doručenia žiadosti.
Spoločnosť je povinná bez zbytočného odkladu oznámiť dotknutej osobe porušenie ochrany osobných údajov, ak takéto porušenie ochrany osobných údajov môže viesť k vysokému riziku pre práva dotknutej osoby.
Spoločnosť Vás, ako dotknutú osobu informovala o ochrane Vašich osobných údajov. Boli ste poučení o Vašich právach vo vzťahu k ochrane osobných údajov.

V Humennom 25. mája 2020

Kino FAJN odporúča

2018 Mcqueen

MCQUEEN

12.8.2020 -
Žáner: Dokument
Krajina pôvodu: Veľká Británia
Rok produkcie: 2018
Trvanie: 111min.
Vekové obmedzenie: 15+
Iné: České titulky 2D

Viac info...
2020 Trollovia Svetov Turn

Trollovia: Svetové turné

13.8.2020 -
Žáner: Animovaný, Komédia
Krajina pôvodu: USA
Rok produkcie: 2020
Trvanie: 91min.
Vekové obmedzenie: MP
Iné: Slovenský dabing 2D

Viac info...
2019 3bobule

3Bobule

13.8.2020 -
Žáner: Komédia
Krajina pôvodu: Česká republika
Rok produkcie: 2019
Trvanie: 100min.
Vekové obmedzenie: 12+
Iné: Originálna verzia 2D

Viac info...
V Sieti

V sieti

14.8.2020 -
Žáner: Dokument
Krajina pôvodu: Česká republika, Slovensko
Trvanie: 90min.
Vekové obmedzenie: 15+
Iné: Česká verzia 2D

Viac info...

Partneri

Mesto Humenné ZSSK hntv ministerstvo-kultury Logo_Zapo.jpg 

Uvádzanie filmov v tomto kine podporuje Audiovizuálny fond
Audiovizuálny fond

DIGITALIZÁCIU KINA FAJN PODPORIL AUDIOVIZUÁLNY FOND.

Na našej stránke využívame cookies. Ich použitie môžete odmietnuť nastavením vášho prehliadača.